Ontmoeten, aandacht, elkaar scherp houden, betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar, verdieping en bezinning.

Nieuws

Stiltewandeling

Klik hier om het verslag van de laatste stiltewandeling op 4 oktober 2017 te lezen.


Nieuwe vloer Sollstedt

Van de kerk in Sollstedt hebben we link naar een 360-graden foto ontvangen van het vernieuwde interieur van de kerk. Klik hier om deze foto te bekijken (navigeer met de muis of met de navigatiepijltjes om de hele binnenkant van de kerk te bekijken). Klik hier voor de volledige Sollstedt webpagina op deze website.


Partnergemeente Sollstedt

Er is een nieuwe webpagina gemaakt waar meer informatie over onze partnergemeente Sollstedt is te vinden. Ook staat er onder Links nu een hyperlink naar de website van Sollstedt.


 

Jaarverslag diaconie

Met enige vertraging is het eerder verschenen jaarverslag van de diaconie over het jaar 2016 nu beschikbaar. Klik hier om het jaarverslag te lezen.


Expositie IN DIALOOG

Van 24 september t/m 16 november exposeert Janneke Scholten in de Adventskerk. Klik hier voor meer informatie.


Stiltewandelingen

De stiltewandeling van woensdag 1 november wordt verzet naar woensdag 8 november (zal in de agenda correct aangegeven worden).


Activiteitenkrant 2016 – 2017

De activiteitenkrant voor het seizoen 2016 – 2017 is beschikbaar. Klik HIER om de krant te downloaden. De relevante Vredenoord activiteiten worden ook in de Agenda gepubliceerd.


Vredenoord heeft ook een Facebook pagina!

De voormalige Facebook pagina van de Adventskerk is door Kees Richters omgebouwd tot een Vredenoord Facebook pagina. Kees Richters is en blijft de beheerder en coördinator van deze Vredenoord Facebook pagina dus artikelen voor publicatie graag naar Kees doorsturen (e-mail: c.richters@home.nl)