Ontmoeten, aandacht, elkaar scherp houden, betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar, verdieping en bezinning.

Nieuws

Stiltewandeling

Klik hier om het verslag van de laatste stiltewandeling op 29 november 2017 te lezen.


Meditatie in de Adventskerk

In de tijd voor Kerst is er elke week gelegeheid om ons samen voor te bereiden op het kerstfeest. Aan de hand van een afbeelding, een korte tekst, een gedicht en muziek sntellen we ons hart open om ons mee te nemen in de stilte om tot een eigen gebed te komen. Iedereen is van harte welkom – ook om dit een keer te proberen – je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren. De eerste keer is vrijdag 1 december in de kapel van de Adventskerk, Lindelaan van 10.00 tot 11.00 uur. Begeleiding door Auckjen Ridderbos.


 

Werkplan diaconie 2018 – 2021

Klik HIER om het nieuwe werkplan van de Vredenoord diaconie voor de periode 2018 – 2021 te bekijken.


Kerstproject 2017 – Santons maken

Kerstproject 2017: “Ik groet het kind met wie ik ben”. Klik HIER voor de speciale webpagina met alle informatie over het project ‘SANTONS MAKEN’ inclusief een overzicht van de geplande data voor de komende weken tot Kerst.


Nieuwe vloer Sollstedt

Van de kerk in Sollstedt hebben we link naar een 360-graden foto ontvangen van het vernieuwde interieur van de kerk. Klik hier om deze foto te bekijken (navigeer met de muis of met de navigatiepijltjes om de hele binnenkant van de kerk te bekijken). Klik hier voor de volledige Sollstedt webpagina op deze website.


Partnergemeente Sollstedt

Er is een nieuwe webpagina gemaakt waar meer informatie over onze partnergemeente Sollstedt is te vinden. Ook staat er onder Links nu een hyperlink naar de website van Sollstedt.


Activiteitenkrant 2016 – 2017

De activiteitenkrant voor het seizoen 2016 – 2017 is beschikbaar. Klik HIER om de krant te downloaden. De relevante Vredenoord activiteiten worden ook in de Agenda gepubliceerd.


Vredenoord heeft ook een Facebook pagina!

De voormalige Facebook pagina van de Adventskerk is door Kees Richters omgebouwd tot een Vredenoord Facebook pagina. Kees Richters is en blijft de beheerder en coördinator van deze Vredenoord Facebook pagina dus artikelen voor publicatie graag naar Kees doorsturen (e-mail: c.richters@home.nl)