Ontmoeten, aandacht, elkaar scherp houden, betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar, verdieping en bezinning.

Agenda

Jaarlijkse Paasbijeenkomst voor senioren in Vredenoord

Datum: dinsdag 28 maart
Tijd: 15:30 uur

In de Veertigdagentijd voor Pasen houden we ons bezig met het thema Con Amor, ‘met liefde’ betekent dat. Ook tijdens de Paasbijeenkomst zullen we het daar over hebben.

Het is bijna Palmpasen. Daar hoort onder andere het verhaal bij over Jezus die juichend wordt binnengehaald in Jeruzalem. Zien mensen in hem een geliefde held? Of houden ze gewoon van sensatie? Of is het zijn boodschap van liefde die hen raakt? En hoe zit dat met ons? Zijn we toeschouwers, op veilige afstand? Of meelopers? Of volgers?

We zullen het niet alleen bij woorden houden deze middag. We gaan ook (een beetje) aan het werk. En natuurlijk gaan we met lied, woord en gebed vieren dat het Pasen wordt en dat we leven vanuit die liefde!

Tussendoor is er alle tijd en gelegenheid voor ontmoeting met elkaar. De Paasbijeenkomst wordt besloten met een broodmaaltijd.

Graag tot 28 maart!

Hartelijke groet, ook namens het Seniorenpastoraat en de werkgroep Dinsdagmiddag in Vredenoord,

Roeland Busschers en Helène van Noord

U kunt zich opgeven vóór 24 maart, telefonisch of via de mail. U kunt dan tegelijk aangeven of u vervoer nodig hebt en of we rekening dienen te houden met bepaalde dieetwensen.

Contactadressen voor opgave:

Willy van der Veen, telefoon 0592 311581, e-mail: willyvanderveen@hotmail.nl

Frits de Bos, telefoon  06 19844997, e-mail: f.debos@home.nl

« Terug naar het overzicht