Ontmoeten, aandacht, elkaar scherp houden, betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar, verdieping en bezinning.

Agenda

Stiltewandeling

Datum: vrijdag 30 oktober
Tijd: 09:30 uur

Ha stiltewandelaars en gedichtenlezers!

Vrijdag a.s. 30 oktober staat er weer een stiltewandeling gepland.

Die gaat door! Aangepast aan de nieuwste coronamaatregelen.

Er kunnen zich maximaal 7 personen aanmelden, zodat we met twee groepjes van 4 mensen kunnen lopen, die even na elkaar starten. Per groepje wordt onderling ook op afstand gelopen. De afgelopen keren bleek dat geen probleem. Dat komt natuurlijk mede omdat je toch niet met elkaar praat.

Voor het napraten in de kerkzaal zijn we dus ook met niet meer dan 8 personen. We doen dat in een wijde kring. De kerk is ontsmet en er zijn ontsmettingsmiddelen aanwezig.

We starten de wandeling bij het fietspad in de buurt van de Vijverhof. Dan kunnen we een iets kortere wandeling lopen, die eventueel ook nog in te korten is. Nog steeds groen en mooi.

Daarom: kom op de fiets (of met eigen auto) naar de Adventskerk. Dan rijden we samen om 09.30 uur de paar minuten naar het startpunt.

Dus:

  • Er kunnen maximaal 7 mensen meelopen. Als je zeker wilt zijn van een plek: geef je dan op! Er kunnen echt op het laatst niet toch meer mensen mee.
  • Kom met de fiets of eigen auto.
  • Vertrek 09.30 uur vanaf de Adventskerk.
  • Kom niet als je klachten hebt.

Voor opgeven of afzeggen op het laatste moment: 06 41855100

Vriendelijke groet!

Berta van der Kolk


Zie de pagina “Zin in wandelen” voor meer informatie, de planning van de stiltewandelingen over de komende maanden en de verslagen van de laatste 4 wandelingen.

« Terug naar het overzicht