Ontmoeten, aandacht, elkaar scherp houden, betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar, verdieping en bezinning.

Agenda

Vredenoord kerstbijeenkomst voor senioren (start 14:30 uur)

Datum: woensdag 15 december
Tijd: 14:30 uur

Protestantse wijkgemeente Vredenoord / Seniorenpastoraat / werkgroep “Dinsdagmiddag in Vredenoord” / diaconie

Wij nodigen u van harte uit voor de jaarlijkse Kerstbijeenkomst

Datum: Woensdag 15 december

Tijd: er zijn twee bijeenkomsten om 10:30 uur en om 14:30 uur, u kunt bij opgave aangeven naar welk tijdstip uw voorkeur uitgaat.

Plaats: Opstandingskerk

‘Er is een roos ontloken, uit barre wintergrond’ vertelt een oud kerstlied. Een bloem die niet alleen in de kou, maar ook nog eens midden in de nacht is gaan bloeien. In de meest moeilijke omstandigheden. Tegen alle verwachting in. De geboorte van dat Christuskind, van Jezus, is als een bloem die opbloeit tegen de verdrukking in, een teken van licht en hoop in een barre tijd van onderdrukking en geweld. Het thema deze dag is dan ook

“Bloeien in de nacht”

Vanwege Corona leven we weer in een onzekere tijd wat betreft bijeenkomsten, maar  we  gaan ons best doen om binnen de mogelijkheden deze ontmoeting door te laten gaan.

U kunt zich opgeven voor 8 december, telefonisch of via de mail.

Hierbij kunt u aangeven of u op beide tijdstippen kunt, of voorkeur heeft voor de ochtend of de middag. Ook kunt u laten weten of u vervoer nodig bent. Wij maken op basis van alle gegevens een indeling voor de bijeenkomsten, en laten u weten wanneer u welkom bent.

Wij vragen u  bij binnenkomst uw QR code (digitaal of papier), of een bewijs van vaccinatie te tonen, en de algemeen geldende regels vanwege COVID te respecteren.

Contactadressen voor opgave:

Willy van der Veen, telefoon 311581, e-mail: willyvanderveen@hotmail.nl

Sjoke Bruinsma, telefoon 375579, e-mail: ts.waldus@home.nl

« Terug naar het overzicht