Ontmoeten, aandacht, elkaar scherp houden, betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar, verdieping en bezinning.

Informatiepagina n.a.v. gevolgen coronacrisis

Kerkdiensten:

  • Corona update 15 oktober 2020: voor de derde week op rij afschalen – met ingang van 18 oktober geen gemeenteleden aanwezig bij de diensten. Klik hier om het volledige artikel te lezen.
  • Update 7 oktober 2020: klik hier om het bericht van het moderamen “Terug naar 30” te lezen.
  • Bekijk hier de checklist symptomen Covid-19

Algemeen:

  • Raadpleeg de komende tijd het Kerkblad, deze website (homepage, kerkdiensten, agenda, nieuws), de website van de Protestantse Kerk in Assen (PKA), de SCIPIO app, de Zondagsbrief en de Nieuwsbrief van de PKA voor nieuwe informatie.
  • Collecten in coronatijd. In deze tijd waarin we niet als gemeenten samen kunnen komen zijn er twee mogelijkheden om uw gaven te geven. De ene manier is via de Scipio App van de Protestantse Kerk Assen. Gemeenteleden kunnen de app downloaden en via de App geven voor de collecten. Alle collecten worden apart ver-meld in de app. De tweede manier is geld overmaken op bankrekening NL25 RABO 0373 715 579, t.n.v. actierekening Protestantse Gemeente Assen. Graag bij de omschrijving vermelden voor welke collecte(n) het geld is bestemd. Bert Smit, scriba Algemene Kerkenraad

Overig:

  • De stilteruimte van de Adventskerk blijft op dinsdagen  en donderdagen geopend voor bezoekers, met inachtneming van de meest actuele regelgeving vanuit de overheid. Openingstijd van 12.00 – 13.30 uur. Ook is de stilteruimte geopend op vrijdagmorgen van 10:00 – 11:30 uur.