Ontmoeten, aandacht, elkaar scherp houden, betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar, verdieping en bezinning.

Nieuws

Stiltewandeling

Klik hier om het verslag van de laatste stiltewandeling op 9 februari 2018 te lezen. Klik hier om de planning voor het eerste halfjaar van 2018 te bekijken.


Bijeenkomsten politieke partijen in Het Open Huis

Alle politieke partijen geven een toelichting op hun verkiezingsprogramma en gaan in gesprek met de gasten, genodigden en bezoekers in het Open Huis. Klik hier voor het volledige programma voor de komende weken.


KND project ‘Op weg naar Pasen’ in de Opstandingskerk

Op zondag 18 februari 2018 – de eerste zondag van de 40-dagen tijd – begint het KND project ‘Op weg naar Pasen’. Klik hier voor de poster met meer informatie.


Activiteitenkrant 2017 – 2018

De activiteitenkrant voor het seizoen 2017 – 2018 is beschikbaar. Klik HIER om de krant te downloaden. De relevante Vredenoord activiteiten worden ook in de Agenda gepubliceerd.


Oecumenisch Leerhuis Assen

Woensdag 10 januari start het Oecumenisch Leerhuis zijn nieuwe seizoen in de Opstandingskerk onder het thema ‘Onze horizon voorbij…’. Voor een overzicht van alle avonden: klik hier voor het programma. Meer informatie is ook te lezen op de website van het Oecumenisch Leerhuis Assen (klik hier om naar de website te gaan).


Werkplan diaconie 2018 – 2021

Klik HIER om het nieuwe werkplan van de Vredenoord diaconie voor de periode 2018 – 2021 te bekijken.


Partnergemeente Sollstedt

Er is een webpagina gemaakt waar meer informatie over onze partnergemeente Sollstedt is te vinden. Ook staat er onder Links nu een hyperlink naar de website van Sollstedt.


Vredenoord heeft ook een Facebook pagina!

De voormalige Facebook pagina van de Adventskerk is door Kees Richters omgebouwd tot een Vredenoord Facebook pagina. Kees Richters is en blijft de beheerder en coördinator van deze Vredenoord Facebook pagina dus artikelen voor publicatie graag naar Kees doorsturen (e-mail: c.richters@home.nl)