Ontmoeten, aandacht, elkaar scherp houden, betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar, verdieping en bezinning.

Nieuws

Stiltewandeling

Klik hier om het verslag van de laatste stiltewandeling op 6 april 2018 te lezen. Klik hier om de planning voor het eerste halfjaar van 2018 te bekijken.


Adventskerk gesloten op 27 april

Vrijdagmorgen 27 april is de Adventskerk niet open vanwege Koningsdag. In plaats van vrijdagmorgen is de kerk open op donderdag 26 april tussen 09.00-12.00 uur.


Verslag Paaswake in de Opstandingskerk

Dick Mensink heeft een verslag gemaakt van de Paaswake in de Opstandingskerk (zie ook de samenvatting in Kerkblad nummer 8 van donderdag 19 april), klik hier om het gehele verslag te lezen.


Verslag en foto’s van de Pelgrimstocht van Gasselte naar Rolde

Op Palmzaterdag 24 maart  2018 is er weer een pelgrimstocht gehouden, deze keer van Gasselte naar Rolde. Zie het verslag en de foto’s van deze pelgrimage. Voor een overzicht van en links naar de pelgrimages van de voorgaande jaren klik hier.


Expositie in de Adventskerk

Op zondag 18 maart is de expositie van Nel Jol geopend in de Adventskerk. Klik hier om naar de webpagina “Kerk en Kunst” te gaan waar aanvullende informatie beschikbaar is.


Rafelende randen

Op zondag 11 maart was er een gemeenschappelijke Vredenoord dienst met het thema “Rafelende randen”. Klik hier voor de foto’s van de dienst en hier voor een verslag van Henk Schoep over de ontmoeting met de bezoekers in de dienst.


SOEPel agenda

Planning van de SOEPel diensten en bijeenkomsten in 2018 (zie ook SOEPel webpagina en agenda):

  • 25 maart: Palmpasenoptocht met medewerking van de muziekgroep
  • 27 mei: muziekgroep
  • 15 juli: koor / activiteit / picknick
  • 14 oktober: koor / activiteit
  • 11 november: samen met de B2getthere jongeren. Thema: Sintmaarten

Activiteitenkrant 2017 – 2018

De activiteitenkrant voor het seizoen 2017 – 2018 is beschikbaar. Klik HIER om de krant te downloaden. De relevante Vredenoord activiteiten worden ook in de Agenda gepubliceerd.


Werkplan diaconie 2018 – 2021

Klik HIER om het werkplan van de Vredenoord diaconie voor de periode 2018 – 2021 te bekijken.


Partnergemeente Sollstedt

Er is een webpagina gemaakt waar meer informatie over onze partnergemeente Sollstedt is te vinden. Ook staat er onder Links nu een hyperlink naar de website van Sollstedt.


Vredenoord heeft ook een Facebook pagina!

De voormalige Facebook pagina van de Adventskerk is door Kees Richters omgebouwd tot een Vredenoord Facebook pagina. Kees Richters is en blijft de beheerder en coördinator van deze Vredenoord Facebook pagina dus artikelen voor publicatie graag naar Kees doorsturen (e-mail: c.richters@home.nl)