Ontmoeten, aandacht, elkaar scherp houden, betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar, verdieping en bezinning.

Nieuws

 

Vacature Financieel medewerker Kerkelijk Bureau

Het Kerkelijk Bureau verzorgt de administratie van de Protestantse Kerk in Assen. Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van boekhoudkundige taken, ben je aanspreekpunt voor gemeenteleden en werk je in een klein team van medewerkers en vrijwilligers.

Voor de volledige vacaturetekst kijkt u hier.

Resultaat van de recent gehouden enquête

In juni werd een vragenlijst verspreid over de digitale vieringen en het ‘nieuwe normaal’ in Vredenoord via het abonnementenbestand van de zondagsbrief. We kregen ruim 140 reacties binnen, dus zo’n 40% van de mensen heeft gereageerd. Daar waren we heel erg blij mee, onze hartelijke dank daarvoor! Klik hier voor het resultaat van de enquete.

Extra informatiepagina i.v.m. coronacrisis bijgewerkt op 25 juni 2020 (over te houden kerkdiensten m.i.v. 5 juli)

De informatiepagina met het meest actuele nieuws over de gevolgen van het coronavirus voor de activiteiten binnen de gemeente Vredenoord is bijgewerkt op 25 juni 2020, klik hier om de pagina te openen.

Stiltewandelingen

Klik hier om het verslag van 26 juni 2020 te lezen.

 

Inzameling Voedselbank hervat

Op zaterdag 27 juni is er weer gelegenheid om houdbare producten voor de Voedselbank aan te bieden. Van 11.00 tot 12.00 uur bij beide vierplekken. Van harte aanbevolen!  Ook zijn er extra inleverpunten bijgekomen. Lees hier verder!
M.i.v. 5 juli (op de eerste zondag van de maand)zullen de reguliere inzamelingen weer gehouden worden in de kerkgebouwen

Diaconie Vredenoord.