Ontmoeten, aandacht, elkaar scherp houden, betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar, verdieping en bezinning.

Actueel

  • Adventskerk. Op donderdag 20 juni gebruikt de GGZ de Adventskerk. Dit betekent dat het stiltemoment van 12-13.30 uur niet door kan gaan.
  • Jaarverslag diaconie 2023. Het jaarverslag van de diaconie over het jaar 2023 kunt u hier downloaden.
  • Tussen Hoop en angst. Na maanden van voorbereiding ging opnieuw een grote vrachtwagen vol met hulpgoederen vanuit Assen naar Novovorontsovka. Ralph du Long, lid van de werkgroep Sta op voor Oekraïne, reisde mee en tekent de sfeer. Lees meer………
  • Talenten gezocht. De eerste publicatie van TALENTEN GEZOCHT heeft al resultaat opgeleverd! Daar is de kerkenraad heel blij mee. Toch zoeken we nog mensen die hun tijd en energie willen geven aan het huidige werk binnen Vredenoord of mee willen denken/helpen bij het vormen van die ene PGA. Klik hier voor een bijgewerkt overzicht van de activiteiten waarvoor we mensen zoeken.
  • De Asser cantorij zoekt nieuwe leden. Ruim twee jaar geleden begonnen als een initiatief van de wijkgemeente Vredenoord: onze Asser cantorij. Een bijzonder koor dat zingt tijdens vieringen van de Protestantse Kerk Assen. Om een solide basis te hebben voor onze cantorij zou het fijn zijn om nog wat leden er bij te hebben. Van harte welkom! Lees meer in deze cantorij nieuwsbrief en in de flyer.

Kernwoorden

Verbonden met de kerk van alle eeuwen en plaatsen wil de Wijkgemeente Vredenoord in Assen een plek bieden aan iedereen die zich wil laten inspireren door de christelijke traditie, de verhalen uit de Bijbel en de ervaringen van medemensen. Gemeenteleden willen bijdragen aan een samenleving waar iedereen tot zijn recht komt. Kernwoorden daarbij zijn: ontmoeten, aandacht, elkaar scherp houden, betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar, verdieping en bezinning.

Het doel van deze website is relevante informatie verschaffen aan en communicatie met alle gemeenteleden en geïnteresseerde niet-gemeenteleden. Voorstellen voor verbetering, aanvulling en aanpassing van (incorrecte) informatie kunt u sturen naar de webmaster. Reacties op de inhoud van de website kunt u sturen OF naar de webmaster OF naar een van onderstaande personen.