Ontmoeten, aandacht, elkaar scherp houden, betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar, verdieping en bezinning.

Zondagsbrief / Midweekbrief

MIDWEEKBRIEF

Door de (zeer) beperkte sociale contacten tijdens de corona pandemie wordt er nu – tijdelijk – naast onderstaande Zondagsbrief ook een Midweekbrief uitgebracht. Je kunt een berichtje insturen om b.v. mede-Vredenoorders te laten weten hoe het je vergaat in deze moeilijke tijd. Ook zijn tips, groetjes, ervaringen, kleine hulpvraagjes, enz. van harte welkom. Kortom die kleine, warme weetjes die we met elkaar uitwisselden tijdens het koffiedrinken na de dienst.

De redactie van deze Midweekbrief is in handen van Henk en Ineke Siekmans (tel. 06 25350084).

Kopij moet vóór woensdag 13.00 uur gestuurd worden naar: midweekbriefvredenoord@gmail.com. 

Wilt u de Midweekbrief of de Zondagsbrief via de mail ontvangen? Vul dan het formulier in op onderstaande link voor de Zondagsbrief (de verzendlijst voor de Midweekbrief is gelijk aan die van de Zondagsbrief).


ZONDAGSBRIEF

“De ZONDAGSBRIEF van Vredenoord” verschijnt wekelijks en wordt op zaterdag per e-mail verstuurd aan alle abonnees.

Als u ook de ZONDAGSBRIEF wilt ontvangen, klik dan op onderstaande knop “Aanmelden voor de Vredenoord Zondagsbrief”. Er wordt dan een nieuw tabblad geopend waarin u uw gegevens kunt invullen.

Normaliter wordt de ZONDAGSBRIEF voor aanvang van de dienst uitgedeeld in beide kerken maar tijdens de corona pandemie is dit uiteraard niet het geval.


Redactie: Kitty Janssen (420865), Ammy Braam (345975), Wim Oosterveld (346642), Jaap Pastoor (344496), Wobiene Sibma (342714) en Ineke Siekmans (06 50485315).

Kopij: vóór donderdag 18.00 uur naar: zondagsbrief@vredenoord-assen.nl

Stuur uw kopij – indien mogelijk – ruim op tijd. In het mailverkeer kan het voorkomen dat kopij niet of niet op tijd arriveert. De redactie draagt hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Adventskerk
Lindelaan 49
9404 KR Assen
Locatie/route

Opstandingskerk
Wilgenbeemd 2
9403 MA Assen
Locatie/route