Ontmoeten, aandacht, elkaar scherp houden, betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar, verdieping en bezinning.

Tuinonderhoud Opstandingskerk

De totale oppervlakte van de Opstandingskerk bedraagt 1980 m2 waarvan 800 m2 is beplant en 430 m2  is bestraat. De beplanting bestaat uit 32 verschillende soorten planten en bomen.

De bestrating en de beplanting wordt onderhouden door een groepje gemeenteleden. Iedere maandagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur is de tuingroep bij de kerk met het onderhoud bezig. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is er een tuinonderhoudsplan als leidraad. Door de gekozen beplanting, na de bouw van de kerk, vraagt de tuin in bepaalde snoeiperioden veel  tijd.  Daarvoor wordt op de eerste zaterdag in maart en de derde zaterdag in november een beroep gedaan op gemeenteleden om een morgen bij te springen.

Omdat de meeste tuinwerkzaamheden weersafhankelijk zijn graag opgeven bij Roel Kruiter, telefoon 0592 342891, e-mail r.kruiter@kpnplanet.nl zodat bij minder goede weersomstandigheden het onderhoud kan worden geannuleerd.

Naast het tuinonderhoud is er ook ruimte om onder het genot van een kop koffie te delen wat jezelf bezig houdt of te praten over actuele zaken van  kerk en maatschappij.

Heb je tijd en zin om je op deze manier nuttig te maken voor de wijkgemeente Vredenoord kom dan de tuingroep versterken. Om het werk te doen heb  je geen ‘groene vingers’ nodig. Tuingereedschap is in de kerk aanwezig. Wanneer je op een maandag andere plannen hebt dan de kerktuin of met vakantie bent is dit geen probleem.  Je maakt je eigen rooster. Een whatsapp groep wordt gebruikt voor de onderlinge communicatie.

Opstandingskerk
Wilgenbeemd 2
9403 MA Assen
Locatie/route